Houten Aap


Iedere woensdag in de Houten Kaap: de Houten Aap, een verrassende kindermiddag. Elke week een andere activiteit of workshop, zoals: films, zang- of theaterlessen, schminken, knutselen, verkleden, op pad met de boswachter, koken/bakken of kinderyoga.

Zie hieronder het programma per week

Woensdag 30 januari

Winter knutselmiddag

Deze week gaan we een leuke winterknutsel maken met dennenappels! Maak bijvoorbeeld een kabouter, spin of uil.

Woensdag 6 februari

Blikkendag

Deze dag staat in het teken van blikken! Wat ga jij maken? Een robot een trommel of misschien wel een auto?!

Woensdag 13 februari

Boek & film

Sjakie en de chocoladefabriek is een kinderboek van de Engelse schrijver Roald Dahl, oorspronkelijk uitgebracht in 1964. Het boek wordt vaak gezien als een van de beste kinderboeken van de 20e eeuw.

 Wat voor wonderbaarlijks staat je allemaal te wachten in de fabriek van Willy Wonka? Je kunt er velden van zacht, muntig suikergras verkennen in de Chocoladekamer... langs de Chocoladerivier varen in een boot van roze suiker... je kaken lam kauwen op Eindeloze Toverballen in de Uitvindkamer... de getalenteerde eekhoorns gadeslaan in de Notenkamer en naar deTelevisiekamer reizen met de Grote Glazen Lift. Je zult er heel wat ontdekken wat grappig is, en een klein beetje wat geheimzinnig is... en eenavontuur zo zoet en heerlijk als een reep van Wonkas allerlekkerste chocolade. Deze verbluffende filmbewerking van Roald Dahls klassieke kinderboek, in een regie van Tim Burton en met Johnny Depp en Freddie Highmore in de hoofdrollen, is je Gouden Wikkel naar een wereld die zo inventief en fantasierijk is dat je er onophoudelijk van zult willen smullen!

Woensdag 20 februari

Robin Hood middag

Wil jij net zo goed kunnen boogschieten als Robin Hood? Kom dan naar de Robin Hood middag! Je krijgt een uur boogschietles en daarna gaan we knakworstjes en broodjes boven het kampvuur roosteren!

Woensdag 27 februari

Carnaval!

 Heb jij ookal zo'n zin in carnaval?! Kom deze week verkleed naar de houten aap en maak er gezellig met ons een feestje van! We gaan maskers knutselen, dansen en spelletjes op muziek spelen!

Bijzonderheden & aanmelden


Kosten

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

Begeleiding

Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of onderstaande button. Wees er snel bij want vol=vol.