Houten Aap


Vanaf maart iedere woensdag in de Houten Kaap: de Houten Aap, een verrassende kindermiddag. Elke week een andere activiteit of workshop, zoals: films, zang- of theaterlessen, schminken, knutselen, verkleden, op pad met de boswachter, koken/bakken of kinderyoga.

Zie hieronder het programma per week

Woensdag 3, 10, 17 & 31 oktober 

Cinekid on Tour | Filmfestival

De hele maand oktober (m.u.v. woensdag 24 oktober) staat de Houten Aap Kindermiddag in het teken van Cinekid on Tour. Op deze middagen wordt er een kinderfilm vertoond en is er aansluitend een leuke knutselactiviteit. 

Voor meer informatie over de films zie de Cinekid pagina op onze website. 

Wil je weten welke film we deze week draaien kijk dan op onze Facebookpagina.

Woensdag 24 oktober

Braakballen pluizen met Natuurmonumenten

De meeste uilen eten knaagdiertjes als muizen en kleine vogels met huid en haar op en maken daarvan braakballen. Die gaan we onderzoeken en kijken welke muizen of vogeltjes erin zitten.

Woensdag 14 november

Film: Dikkertje Dap

Dikkertje Dap is een jongetje dat op dezelfde dag is geboren als Raf, een giraf. Zijn opa werkt als verzorger in een dierentuin en daarom is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk, totdat het jongetje naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Hij doet er vervolgens alles aan om Raf mee te nemen, zodat hij kennis kan maken met zijn nieuwe vriend Yous.

Bijzonderheden & aanmelden


Kosten

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

Begeleiding

Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of onderstaande button. Wees er snel bij want vol=vol.