Houten Aap


Vanaf maart iedere woensdag in de Houten Kaap: de Houten Aap, een verrassende kindermiddag. Elke week een andere activiteit of workshop, zoals: films, zang- of theaterlessen, schminken, knutselen, verkleden, op pad met de boswachter, koken/bakken of kinderyoga.

Zie hieronder het programma per week

Woensdag 7 november

Wetenschapproefjes

We gaan verschillende wetenschapsproefjes doen! Spuit cola echt als je er mentos in gooit? En bestaat er een vloeibaar stofje wat ongelooflijk sterk is? Geef je snel op en ga met ons op onderzoek uit!

Meld je aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Woensdag 14 november

Film: Dikkertje Dap

Dikkertje Dap is een jongetje dat op dezelfde dag is geboren als Raf, een giraf. Zijn opa werkt als verzorger in een dierentuin en daarom is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk, totdat het jongetje naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Hij doet er vervolgens alles aan om Raf mee te nemen, zodat hij kennis kan maken met zijn nieuwe vriend Yous.

Woensdag 21 november

Boetseren met klei

Deze week gaan we boetseren met klei! Maak bijvoorbeeld een schaaltje of een mooi beeldje die je in je kamer kan zetten!

Woensdag 28 november

Papier-maché

Deze week gaan we een kunstwerk maken van papier-maché. Tip: Doe oude kleding aan die vies mag worden!

Woensdag 12 december

Film: De Polar Express

Deze week kijken we de verfilming van het boek "The Polar Express" van Chris Van Allsburg.

The Polar Express-Reis naar de Noordpool is een spannend verhaal van een jongetje dat op kerstavond wakker wordt van een heleboel lawaai. Hij kijkt uit het raam en ziet iets geweldigs: een gigantische stoomtrein. 'Ga je mee?' vraagt de norse conducteur en het jongetje stapt in. Op dat moment weet hij nog niet dat hij het grootste avontuur uit zijn hele leven tegemoet gaat!
De trein rijdt richting Noordpool, waar de kerstman woont, en de jongen maakt vriendjes met de andere kinderen in de trein. Na een superspannende reis komt The Polar Express eindelijk aan op de plaats van bestemming: Noordpool Stad.
Zijn het jongetje en zijn vriendjes nog op tijd voor de eerste kerstcadeaus?

Bijzonderheden & aanmelden


Kosten

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

Begeleiding

Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of onderstaande button. Wees er snel bij want vol=vol.