Houten Aap


Iedere woensdag in de Houten Kaap: de Houten Aap, een verrassende kindermiddag. Schiet met pijl en boog als Robin Hood tijdens de Robin Hood middag, laat zien dat er een echte Picasso in jou schuilt tijdens de kunst- en klieder middag, bouw een meesterwerk van Lego tijdens de Lego middag of haal een frisse neus op het strand van Ouddorp Duin. Kom alleen of neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee en vier je kinderfeestje*

Wil je weten wat we deze week gaan doen? Kijk hieronder voor het programma

Robin Hood middag

Woensdag 4-4, 1-5, 5-6, 3-7, 7-8 & 4-9 van 14.00 tot 16.00

Schot in de roos!

Deze middag staat helemaal in het thema van Robin Hood! Natuurlijk mag je hierbij ook zelf eens met echte pijl en boog schieten. Ook bakken we onze eigen broodjes boven een mooi kampvuur.

Kunst en klieder middag

Woensdag 11-4, 8-5, 12-6, 10-7, 31-7, 14-8 & 11-9 van 14.00 tot 16.00

Wees creatief!

Laat zien hoe creatief jij bent! Je kunt kiezen uit verschillende soorten knutselwerkjes die je natuurlijk mee naar huis mag nemen. Aan het einde van de middag kun je nog verkleden en mag je dansen en zingen op het podium.

Lego middag

Woensdag 17-4, 24-4, 15-5, 19-6, 17-7, 21-8 & 15-9 van 14.00 tot 16.00

Win de challenge

Kom naar de Houten Aap kindermiddag en maak een fantastisch bouwwerk van Lego! We hebben een aantal uitdagende challenges voor je verzonnen waarmee je een leuke prijs kunt winnen.

Strand middag

Woensdag 22-5, 26-6, 28-8 & 22-9 van 14.00 tot 16.00

Lekker naar buiten

Tijdens de Houten Aap strand middag worden er allerlei leuke activiteiten op het strand van Ouddorp Duin georganiseerd, bijvoorbeeld skimboarden, strandjutten of een leuk spel. Iedere maand is dit een andere activiteit.

Kinderfeestje vieren?

Wil jij jouw kinderfeestje vieren tijdens de Houten Aap kindermiddag? Dat kan! Samen met jouw beste vriendjes en vriendinnetjes neem je deel aan de activiteiten die voor die woensdag gepland staan. Maar omdat het voor jou een speciale dag is krijg je van ons natuurlijk wel iets extra's! Er staat een versierde tafel voor jullie klaar met jouw naam erop en je krijgt een Houten Aap ballon mee naar huis. Daarnaast kun je nog kiezen uit diverse opties zoals een lunch in Restaurant Bij Marc, een ijsje of jullie kunnen een lekker taartje versieren! Lijkt jou dit leuk? Neem contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en informeer naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden & aanmelden


Kosten

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

Begeleiding

Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of onderstaande button. Wees er snel bij want vol=vol.