Houten Aap


Vanaf maart iedere woensdag in de Houten Kaap: de Houten Aap, een verrassende kindermiddag. Elke week een andere activiteit of workshop, zoals: films, zang- of theaterlessen, schminken, knutselen, verkleden, op pad met de boswachter, koken/bakken of kinderyoga.

Zie hieronder het programma per week

Woensdag 1 augustus

Vlieger maken

Met vliegerpapier, stokjes en touw gaan we onze eigen vlieger maken. Maak hem zo mooi als je wilt met glitters, stiften en andere materialen. Als er voldoende wind staat gaan we ze uiteraard meteen even testen op het plein.

Woensdag 8 augustus

Strandjutten met Natuurmonumenten

Er spoelt van alles aan op het strand; schelpen, stukken hout, plastic, maar ook krabbenschilden, ruggen van inktvissen en eieren van haaien. Vandaag gaan we ontdekken welke 'schatten' er allemaal op het strand van Ouddorp Duin te vinden zijn tijdens het strandjutten met Natuurmonumenten.

Woensdag 15 augustus

Kinderfilm

Eens in de maand kijken we een leuke film tijdens de Houten Aap kindermiddag. Benieuwd welke film er deze week op het grote scherm gedraaid wordt? Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Woensdag 22 augustus

Zangles van Amber

So you think you can sing? Deze woensdagmiddag geeft zangeres en zangdocente Amber van Opijnen een leuke workshop van 1 uur waarin we gaan oefenen op een lied met eventuele (dans) bewegingen. 

Na de workshop ken je de 5 basisgeluiden waarmee je op een veilige en verantwoorde manier je stem kunt ontdekken. Natuurlijk laten we alles wat we geleerd hebben aan het einde van de middag nog even aan de ouders horen met een klein optreden. 

Woensdag 29 augustus

Houten Aap Kindermiddag

Bijzonderheden & aanmelden


Kosten

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

Begeleiding

Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of onderstaande button. Wees er snel bij want vol=vol.