Kinderpopkoor Houten Kaap

Kom meezingen met het leukste popkoor van Ouddorp!

In 8 weken leer je de mooiste (kinder) popliedjes zingen met zangeres Amber van Opijnen. Na 8 lessen zal het kinderpopkoor van de Houten Kaap een mooi optreden geven tijdens een event op Ouddorp Duin. Benieuwd maar nog niet helemaal zeker of het iets voor jou is? Kom dan naar de gratis proefles op maandag 25 februari om 15.00 uur.

Schrijf je snel in!

Data

De gratis proefles is op maandag 25 februari om 15.00 uur. De lessen gaan begin maart van start. Na 8 lessen geeft het kinderpopkoor van de Houten Kaap een mooi optreden tijdens een event op zaterdag 20 april in Ouddorp.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen €72,- (8 lessen). De proefles is gratis.

Inschrijving

Schrijf je in door je naam en leeftijd te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We sturen je dan per email een inschrijfformulier toe.

Let op: de lessen kunnen alleen doorgaan bij genoeg aanmeldingen.

Amber van Opijnen

Vijf vragen aan Amber

Wie ben jij?
Ik ben Amber van Opijnen, 24 jaar jong en ik woon in Ouddorp. Ik ben zangeres en zangdocente en heb een muziekopleiding gevolgd aan de Popacademie in Rotterdam, met als hoofdvak zang.

Hoe ben jij begonnen met zingen?
Ik ben vroeger toen ik jong was begonnen met zingen in het kinderkoor van de kerk, mijn ouders luisterden ook heel veel popmuziek dus er was altijd veel muziek in mijn omgeving. Toen ik ongeveer 15 jaar was startte ik in een rockband en heb ik opgetreden met rappers. Toen ik 16 was besloot ik naar de Popacademie te gaan, waar ik ook voor het eerst zangles kreeg!

Wat is er zo leuk aan zingen in een groepje?
Zingen in een groep is zo leuk, omdat je met veel verschillende stemmen een heel mooi geluid neer kunt zetten! Je leert goed naar elkaar luisteren en traint hierdoor ook je oren. Bovendien is het altijd super gezellig met elkaar.

Welke liedjes gaan we allemaal zingen in het popkoor?
We zullen gaan oefenen met de liedjes van Zangexpress en liedjes van Kinderen voor Kinderen!

Is zingen moeilijk?
Zingen is niet moeilijk, iedereen kan zingen. Maar niet iedereen is al een Beyonce of Ed Sheeran, hiervoor moet je heel erg goed oefenen!

Reacties van ouders en leerlingen:

“Mijn dochter heeft zangles van Amber. Wij zijn heel enthousiast over hoe Amber dit aanpakt. Qua stem is ze ontzettend vooruitgegaan maar ook haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Amber geeft leuk les en laat je jezelf zijn. Kortom Amber is zeer aan te raden!”

“Inmiddels heb ik al meer dan 2 jaar zangles bij Amber en ik heb hier heel veel geleerd en ga er iedere keer met plezier naartoe! Wanneer je een fout maakt geeft ze aan hoe je dit zo goed mogelijk kunt aanpakken door middel van bepaalde technieken, hierdoor ben ik zeker vooruit gegaan. Daarnaast geeft ze natuurlijk ook complimentjes wanneer je iets goed doet, wat ook heel fijn is!"